Visie & Missie

Rotterdamse mentaliteit

& Brabantse gezelligheid

FreightNed is in april 2007 begonnen als expediteur in een klein kantoor in Rotterdam. Een startend bedrijf tussen vele grote spelers. Onze succesfactoren waren en zijn snelheid, flexibiliteit en klantgerichtheid, waarbij de klant een vast contactpersoon heeft. Hierdoor kon FreightNed groeien en is in 2019 de locatie in Oosterhout erbij gekomen. Zo is FreightNed een mooie combinatie met de Rotterdamse mentaliteit en de Brabantse gezelligheid.

Zo is FreightNed vandaag de dag een logistieke dienstverlener met twee locaties bestaande uit zes modaliteiten. Iedere modaliteit heeft haar eigen transportgroep waar ze op focust. FreightNed Group bestaat uit de volgende modaliteiten;

Missie

De missie van FreightNed is een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en flexibele partner te zijn voor alle logistieke kwesties. Dankzij het vooruitstrevende karakter, klantgerichtheid en jarenlange ervaring kan FreightNed deze missie verwezenlijken.

0
locaties
0
vitale werknemers
0
modaliteiten
0m2
warehouses
0
trailers
0
zendingen per jaar

Visie

Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij bieden u klantgerichte oplossingen. Wij zorgen ervoor dat de goederen van onze klanten zo snel mogelijk op de juiste plekken staan, of dat nu in een van onze warehouses is of elders in de wereld. Door een divers pakket met verschillende modaliteiten kunnen wij altijd passend maatwerk bieden aan de klant. Onze slogan is niet voor niets; FreightNed is your flexible logistics partner.

  • Snelheid
  • Flexibiliteit, passend maatwerk voor elk logistiek vraagstuk
  • Kennis, al meer dan 15 jaar een specialistische speler binnen de branche
  • Klantgerichtheid, klant staat altijd centraal en heeft een vast contactpersoon
  • Betrouwbaarheid